emploi-athlon-nederland

Athlon Nederland

Site web Twitter LinkedIn Rédiger un avis sur Athlon Nederland Welkom! Ons webcare team staat van ma t/m vrij van 08.00 tot 17.30 uur voor u klaar! Deel persoonlijke gegevens alleen via een privé bericht met ons.
À propos

Athlon heeft als primaire doel de mobiliteit van haar klanten te verzorgen. Dat was al zo in 1916, toen het nog RIVA (Reparatie Inrichting Van Automobielen) heette en dat is nu nog steeds zo. Athlon is met ruim 110.000 auto's weliswaar marktleider op het gebied van autoleasing in Nederland, maar het bedrijf kijkt ook verder. Athlon ontplooit al jarenlang allerlei tijdsbesparende en duurzame initiatieven op het gebied van mobiliteit en efficiënte alternatieven voor autogebruik. Een goed voorbeeld daarvan is de zeer actieve stimulering van bijvoorbeeld elektrisch rijden. In de toekomst zal Athlon de ontwikkeling van dit soort slimme producten en diensten alleen nog maar intensiveren. Athlon is met meer dan 110.000 auto’s en ruim 500 medewerkers marktleider op het gebied van autoleasing in Nederland. Athlon ontplooit al jarenlang innovatieve, duurzame en kostenefficiënte initiatieven op het gebied van mobiliteit. Onze missie: Het leveren van de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen voor de steeds veranderende behoeften van onze klanten. Naast vestigingen in Nederland heeft Athlon negen vestigingen in Europa. Meer informatie vindt u op: www.athlon.com/nl

Source : Linkedin Mai 2018
Welkom! Ons webcare team staat van ma t/m vrij van 08.00 tot 17.30 uur voor u klaar! Deel persoonlijke gegevens alleen via een privé bericht met ons.
Source : Twitter Juillet 2018

Détail sur l'entreprise

  • Secteur : Information Technology
  • Tech :
    microsoft_office_365 google_tag_manager vimeo hotjar google_analytics
Recevez chaque semaine les offres correspondant à votre recherche !
Créer une alerte email

Rédiger un avis sur Athlon Nederland


Logo 02

Formulaire alerte

Vous avez remarqué une erreur sur cette page ? Dites le nous grâce à ce formulaire :)
Logo 02

Merci !

Nous avons bien enregistrer votre message, nous ferons les modifications necessaire afin que cette page soit correct.
Logo 02

Formulaire changement du domaine